BEMUTATKOZÁS

A Millefolium Stratégia Kft, valamint jogelődje 20 éves szakmai múlttal rendelkező vezetési tanácsadó cég. A referenciáink között az üzleti, állami és civil szféra szervezetei is megtalálhatók.
Munkatársaink bejegyzett vezetési tanácsadó minősítéssel (Certified Management Consultant - CMC), továbbá sokrétű szervezetfejlesztési, változáskezelési, közgazdasági, műszaki és pszichológiai, valamint adótanácsadói szaktudással és jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek.
Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk az innovációt. Mind az alkalmazott módszertanok fejlesztésében, mind a megbízók számára összeállítandó dokumentumokban, tanulmányokban, tanácsadói javaslatokban.
Kompetenciáinkat, ismereteinket és módszertanainkat folyamatosan tökéletesítjük
a szakirodalom feldolgozásával, esettanulmányok elemzésével, kutatásokban való részvétellel,
valamint vezető tanácsadó cégekkel való együttműködés útján.
Sikereink kulcsa az innováció, az együttműködés, a minőség és a gondosság.
2014-óta veszünk részt a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének
és az Informatikai Vállalkozások Szövetségének munkájában.

ivsz

A Millefolium vezetői:

Varga Péter, ügyvezető
CMC, változáskezelési tanácsadó, tréner

Tanulmányait a prágai Károly Egyetemen és a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen folytatta, 1992-ben diplomáját a tanácsadás elméletéből védte meg. Az egyetem elvégzését követően részt vett egy hazai országos érdekképviselet tanácsadói és szolgáltatási hálózatának kialakításában, működtetésében. Hat éven át, szakértőként dolgozott a szakképzési és több ágazati érdekegyeztetésben. 1998-ban a Know-How Fund és a PricewaterhouseCoopers által akkreditált változáskezelési tanácsadó képesítést szerzett. 1999 óta dolgozik az üzleti élet, az államigazgatás és a civil szféra területén változáskezelési tanácsadóként, minőségbiztosítóként, trénerként. Elsősorban stratégiatervezéssel, stratégiai műhelyek vezetésével, projekttervezéssel, T-csoport módszeren alapuló tréningek vezetésével és szervezetfejlesztéssel, oktatási anyagok készítésével foglalkozik.
2008-tól vezeti a Millefolium Stratégia Kft-t. 2014-ben szerezte meg a Certified Management Consultant (CMC, Bejegyzett Vezetési Tanácsadó) címet.
Fő szakterülete: vállalati működés és -folyamatok, stratégiai tervezés, változáskezelés, információtechnológia.


Varga Anikó, gazdasági vezető
adótanácsadó, humán erőforrás menedzser, mérlegképes könyvelő

Tanulmányait a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskolán és a Gödöllői Agrártudományi Egyetem Gazdaságtudományi Karán folytatta. Kezdetben a Caterpillar Magyarország Rt-nél dolgozott, majd hosszabb ideig gyermekei nevelése kötötte le, eközben vállalkozóként fordítással, üzleti levelezéssel segített szervezeteket és vállalkozókat. 1997-2003 között a Holland Vezetői Tanácsadó Program (NMCP) magyarországi képviselőjeként vállalkozások és non-profit szervezetek számára tanácsadókat közvetített. 2002-2004 között a neves amerikai alapítvány, a Habitat for Humanity Inc. budapesti székhelyű, közép- és kelet-európai irodájánál dolgozott. 2006-2007-ben adótanácsadói, 2009-ben mérlegképes könyvelői képesítést szerzett.
2008-óta dolgozik a Millefolium Stratégia Kft-ben, ahol számos projekt és európai uniós pályázat tervezésében és lebonyolításában vett részt pénzügyi-számviteli tanácsadóként, pályázatok pénzügyi vezetőjeként. Önkéntesként a Nagycsaládosok Országos Egyesületének főtitkára.
Fő szakterülete: projekttervezés, pénzügyi projektmenedzsment, projektvezetés adótanácsadás, számvitel.